namikxeyal Konu tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Haziran 2013 Salam Dostlar geceniz xeyr mende bir eded D-link 655 modeli olan modem var Isvecden gelib 3 antenilidi basqa modemleri qurasdirsamda bunu azeronline veya data plusa ustanovka ede bilmirem, Kimdese bu modemden varsa qurasdirma qaydasini mene gondersin xahis edirem email adresim *******. ve ya buna aid azerbaycan bolgesi ucun video linkide ola biler. men youtubede videolara baxdim amma azerbaycan ucun olani tapa bilmedim. Evvelceden her kese minnetdariligimi bildiriem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Mövzunu düzgün bölmədə aç... Düzəliş edirəm... Gələn dəfə daha diqqətli ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 namikxeyal, Forumda E-mail adresi yazmaq QƏTİ QADAĞANDIR!!! Şəxsi ismarıc ilə əlaqə saxlaya bilərsən.... ( E-maili mən sildim ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 proveyder hansidir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 harda olursan rayon ya şəhər mümkünsə adını yaz dataplusu ustanovka etmeye kömək edərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
namikxeyal Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 emaili yazmamali oldugumu bildirdim. men rayonda ysayiram Data plus ve ya azeronline qosulmaq isteyirem amma normal qeydiyyatdan kecdiyim modemler kimi deyil bu tamamile ferqlidi. diger modemlerde 8 35 secirdim sonra qeydiyyat ucun ev teli nomresini yazirdim amma bunda ferqlidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 sən modemi ustanovka edəndə videodakı kimi pppoe rejimini sec user name ,password yerlərinə öz ev telefon nömrəni yaz məsələn sumqayıtda olursansa 01865XXXXX koddan sonra ev nomreni yazırsan videoda her şey izah olunub mən dediyim dataplusda kecərlidir amma azeronline bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.