Talehh Konu tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Haziran 2013 Salam....teze windows 7 yazdirdim ekran bulanigdir nede ola biler Hd praqram var bele yukleyim duzelsin???birde herneni boyacir razmeri balacalasdirmag olmur 1024*768 ve 800*600 dir o birilerine girmek olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazim111 Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 video kart driveri yazilmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talehh Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 butun drayverleri var internet yox idi onuda yazdim.. belke yeniliyim yenilesem duzeler ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Komputerin adi nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talehh Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 ASUS videokart AMD Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Rəsmi saytından videokart driverivin adını modelini seç və yüklə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talehh Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 ok yoxlayiram/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Talehh, Qaqaş mövzunu açanda düzgün bölmədə aç sənin istədiyin program deyil işlətdiyin sistemdə olan problemdi... Mövzunun yerini dəyişdim... Qaldı ki mövzuna cavab olaraq bunu bildirə bilərəm ki bəzi sistemlər olurki onların üzərində gələn drayverlər standart drayver olur təbii ki bunu belə olanda yeniləmək lazımdır... Sənində işlətdiyin sistemdə həmçinin səbəb budur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.