Faiq Əhədov Konu tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Haziran 2013 Salamlar... Məndə hardasa 5 ilə yaxındırki krosna var... Aparat Openbox F500, usta bunu o zaman qoşanda rus üçün 3 qalofka, türk üçün isə 1 qalofka qoydu hərəsidə ayrı-ayrı tarelkalarda... bunu qoşandan hardasa 1 il olar ki mən rus kanallarından qalofkaların üçündəndə baxa bilirdim ama sonradan necə oldusa menyunu biraz qurcalayanda qalofkaların birini səhfən sildim... sildiyimin adı dəqiq yadımdadı ki Express AM ancaq hansı tezliyi hansı dərəcəsi onu bilmirəm... və həmin tezliydə bu kanallar vardı - Bridge TV, Rok TV... indi mən həmin tezliyi necə tapıb əlavə edə bilərəm aparata?? Xahiş edirəm bilənlərdən kömək edərdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Faiq Əhədov Express-AM22 @ 53° olmalıdı təxminən ... Faiq bunu tapmaq üçün sənə belə deyə bilərəm ki kanalın veb saytına gir hansı peyklərdə yayımlanır kanal hamsını göstərir ... ...Bridge TV... və qeyd edim ki bu kanal : 1. EUTELSAT W4 36° 2. Yamal 201/300K @ 90° 3. Intelsat 904 @ 60° göstərir ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Afiq İsgəndərov Express-AM22 @ 53° bu dediyin üçün baxdım ancaq heç bir kanal gəlmədi həm şəkildədə göstərmişəm heç bir % effekt yoxdu göstəricidə... 23062013052.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Sizdə sən dediyinə görə 2 , 3 qalofka varsa o zaman şunurda həmin qalofka qədərdi (hər qalofka 1 şunur deməkdi) və bu şunurları tranik vasitəsi ilə 1 edirlər oda gəlib giri krosunya və bütün bu proseslıri krosnuda həll edirlər , krosnuda hər peykə uyğun şunra görə tənzimləyirlər və bu asan şey deyil və səndə 53 dərcədə yəni şəkildə göstərdiyin faizin gəlməməyi adidi çünki tranikdə neçənci yerə taxmısansa 53 şunurunu krosnuda ona uyğun qoymalısan ki tapsın ... Ola bilər sənə qəliz qəlsin , qəlizdi usta işidi çətindi ... və hər apartda da fərqlidi ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Bu axı öz-özündən belə ola bilməz yəni sən şunur söhbəti elədin biraz öncə... Burda nə problem olubsa mən həmin tezliyi siləndən sonra olub bəlkədə o şəkildə göstərdiyim sağ tərəfdəki paneldə 1-2 nastroykanı dəyişsəm % gələr bundanda ola bilər məncə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Əlbətdə mən də sözümü ona gətirirəm ki sən krosnuda nastroykanı tərpədmisən ona görə alınmır ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Afiq bax gör bu videodakı kimi etsəm düzələr?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hesen9999 Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Mendede openboxdu amma ancaq turk kanallari gosterir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Express peyki 53 və 40 dərəcədə var, həm də qalovkaya görə S və Ku, Yəni qısası balaca ya da böyük qalovka (mən belə deyirəm) olur... Məndə də F500-dür, Peyklərin nastroykasında DİSEqC = USALS; Port: 1, 2, 3 və 4 olmalıdır... Sizdə olan peyklərdəki nastroykaları incələyin, Express peyki port hansı rəqəmdə (bu rəqəmlər svişdəki qoşulmaya uyğundur) olanda işıqlanır? Siz onu həmin peykin qalovkasının svişdə hansı girişə bağlandığını öyrənib, porta həmin rəqəmi qoyun... ŞOX GÜMAN kanalların kodları durursa... UĞURLAR.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 azeyneddin Siz deyən kimidə etdim ancaq bir fərq olmadı yenədə... 23062013053.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Siz burda Portda 1,2,3 və 4 tək-tək yoxlayın; Peykin üstündə OK elə, rəngi saralsın... 2-ci: - Transponderə girin orda proqramları tək-tək "OK" edin, nəsə bir şey olmalıdır. LNB Freq-də olan kodları tək-tək səsverməni basmaqla yoxla, Transponder elə həm də odur. 0/12 V -u da "ВКЛ" və ya "ВЫКЛ" et... Uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Yoxladım hamısını tək-tək onlarlıq deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Onda iş qalır ustaya.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Faiq Əhədov Qaqaş "azeyneddin" qaqaş elə ətraflı yazıb ki mən artıq heç bir söz deməyimə ehtiyac yoxdu , əgər alındıra bilmisən sə ustalıqdı tərpədsən o birilərdə gedə bilər ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Afiq İsgəndərov Qardaş nəyi tərpətsəm başa düşə bilmirəmee sizi mən axı burda heçnəyi tərpətməmişəm elə bu əvvəldən usta necə qoyubdusa indiyənə kimi də elə qalıb... Qaldı ki həmin tezliyə onda elədə çox kanal yox idi sadəcə mən ordan bircə Bridge Tv -ni izləyirdim onu indi bərpa edə bilsəm vacib deyilki mənə ancaq bu tezliy olsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 24 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2013 Hə:- bunu da yoxla:- qalovkadan çıxan svişə girən və svişdən çıxan kabelləri təmizlə, yenidən bağla... həmdə tünerə girəni Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2013 azeyneddin Təmizlədim bir fərq olmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.