Faiq Əhədov Konu tarihi: 25 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Haziran 2013 Salamlar... Mən həmişə saytlardan video yükləyərkən bu formatda qarşıma çıxır bilmirəm bu nə formatıdı belə... Sonradan convertdə eləmək istədikdə convert olunmur... Bu əsasən nə üçündür?? .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 WebM video formatidir daha ətraflı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 İnternet istifadəçilərinin pulsuz oalraq istifadə etdiyi Webm Google tərəfindən dəstəklənən açıq qaynaq kodlu video formatdır. Webm-nin internet üçün gələcəkdə çox faydalı oalcağı düşünülür. Lisenziyası BSD-nin əlində olan WebM buna baxmayaraq bütün internet istifadəçilərinə açıqdır. WEBM videonu Windows Live Movie Maker ilə açıb, başqa formatda yaddaşa yazıb, sora video convertor proqramları ilə çevirmək oalr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 HTML 5lə gələn video formatıdı siz hansı proqramla yükləyirsiz videoları? videoları Internet Download Manager proqramı ilə yükləyin ya da işlətdiyiniz brauzerə video yükləmə menecer extension əlavə edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 RΣD DΣMθN Qaqaş oxudum bu yazılanları ancaq düzü heçnə başa düşmədim... Bircə onu bildim ki nədisə internetlə əlaqəsi var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 WebM Video Converter bununla formatini dəyiş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Cavablara görə hamınıza ayrı-ayrıcalığda təşəkkür edirəm... Mən belə başa düşdüm bu biraz zırıltı formatdı yəni hardasa bu mənə mp4. formatını xatırladır... sadəcə bir az Mb tutumlarında fərq var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.