aga hesenov Konu tarihi: 25 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Haziran 2013 Salamlar hamiya men Play Claw-dan isdifade edib Hitman Absolution oyunu cekmey isdedim alinmadi yeniki elebil activ olmur video zad cekilmir bilmirem niye . ve fraps isdedim yukluyum ama 20sec cox cekmir cox cekmesi ucun ne etmeliyem crack etmeliyem ya ne komey eliyersiz zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Crack yükləmək lazımdı burdan proqramı + crack yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 qaqaw coxsagol yukledim ayarlarida eledim. ama sesi qeribe yazire opwi ses kimi yazmir yeni mikrafonun sesin bir qulaqliqdan yazir diqtafondan gelen sesi bir qulaqliqdan yazir nece eliyim opwi olsun hemdeki qaqaw men Hitman Absolution cekirem ekran olcusu 800-600 olur nece polnu eliyim full size eliyirem yene ele olur. mene 1280-720 lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 men Full size secdim tam ekran çəkir.Basqa şeyləri dəyişdirməmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Fraps səsi yaxşı yazmır ona görə əlvə səs yazan proqramlar yaz.sonra video ya yerləşdir.oyunun ölçüsü nə qədərdir?həcmi yox ölçüsü.ona görə ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 qaqawim hansi ses yazan praqramla video cekende isdifade eliye bilerem ama sesi kaliteli yazsin yeni artiq sesleri zad olmasunda ancaq menim sesim olsun. hansi praqrami meslehet gorursuz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.