Faiq Əhədov Konu tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 26 Haziran 2013 Salam mən bugün sizlərə Samsung LCD və LED TV- lərdə Rəqəmsal (Sıfravoy) kanalların yığılması qaydasını başa salacam... Video dərslik Peyk, TV ilə əlaqədar olduğundan mövzunu Dərsliklər (e-book, video) bölməsində açmadım... Rəqəmsal kanalları yığmaq Ümid edirəm bunu bilməyənlərdə var aranızda... İnşallah işinizə yarıyar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talehh Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 bilmirdim hele xarab olanda usta gelib yigirdi indi ozun ede bilerem ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 istəsən edə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Həsən İldırımov dəyməz halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Faiq Əhədov, çox sağol qaqam. Allah razı olsun. Paylaşdığın üçün TƏŞƏKKÜRLƏR!!!. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 E_I_E Bu videonu ən çox sənə görə hazırladım qaqaş çünki sən istəyirdin bu videonu... Mən Youtube -da baxdım buna aid bir video tapmadım... Hazırlayıb burdada paylaşdım ki bu işi bilməyənlər üçündə marağlı olsun... Dəyməz halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Faiq Dərsliyə Görə Çox Sağol lazımlıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Bilirəm mənim üçün etdin qaqam. Allah razı olsun. İnşallah digər dostlarada yardımçı olmuş olarsan qaqam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Dəyməz Fuad halal xoşun... E_I_E Cümləmizdən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Allah köməyin olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 azeyneddin Allah hamımızın köməyi olsun... Halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 cax sagol allah razi olsun ne vaxt sa lazim olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 dəyməz halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barca9 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 sag ol qaqaw amma olmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.