Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 26 Haziran 2013 Salamlar...Mene misal ucun disk yazmaq ucun secme azeri turk ve xarici mahnilar lazimdir men ise onlari bir bir yuklemeli oluram ele bir sayt varki onlari albom wekilinde misal ucun 50 - 60 birden yuklesin .rar papkasinda ve s...???men bele birwey yuklemiwem amma bir ifacinin ifasinda olan mahnilari yuklemiwem amma men qariwiq birwey isteyirem melumati olan varsa buyursun...Onceden Tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Turk pop (140 mb) New turk music Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 reklam olmasin ama aznetde en gozel secme albomlar bu saytda olur cox vaxtda logosuz sayt budur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 RΣD DΣMθN , Tessekkur edirem qaqaw... __ElViN__ Choxsagol qaqawim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Teymur, bir bunu da yoxla: My Webpage Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 azeyneddin qardawim choxsagol eziyyet chekdin amma bir emmasi var linki duzgun qeyd etmemisen ne qeder ceht etdim daxil ola bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 dymz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Birdə baxtımız sınayaq My Webpage Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 azeyneddin siz dediyiniz sayta nezer yetirdim lakin orda ancag 1 mugenninin ifasinda albomlar var qariwiq bir albom gormedim...Tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.