Admin_Boy Konu tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Haziran 2013 Salam mən APB Reloaded oyununu yukledim oyunu oynayanda bu videodaki kimi error gəlir xaiş edirəm kömək edin indiddən Təşəkkür Vidoe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Məndə də 1 dəfə olmuşdu oyundan çıxdım 3-4 saat sonra yenidən girdim duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 sende bu oyunu oynayirsan adin nedir terrorsan yoxsa polis menide azerilerin klanina alarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Azərilər İngilis versiyasında var idi.Rusda bilmirəm.Ancaq mən daha oynamıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.