Elbəy Konu tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Haziran 2013 hamıya salam, windows 8 start menu mənim şox xoşuma gəldi amma 7-yə keçməli oldum indi 7 üzərində 8 start menu işlətmək istəyirəm amma bir neçə proqram tapdım xoşuma gəlmədi mənə windows 8 start menu 7 üçün lazımdı kim beləproqram bilir paylaşsın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 start menyu win 8 deki kimi helbetde olmayacaq cunki bu 7 di ona oxsar olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 original windows 8-də start menu olmur ancaq proqramlarla əlavə edirlər yəqin sizin yüklədiyiniz windows 8-də start menu proqramı bir başa inteqrasiya edilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Start menu bunu deyirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imran1995 Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 RΣD DΣMθN, dediyini win yeddiye yukleye bilerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Bəli start menu ona deyirəm , mən bilən ona metro start menu deyilir, mən o menu-nu istəyirəm amma 8-də olduğu kimi olsun necə? link varsa verin məndə yükləyim, olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 WinMetro 1.0 Final windows 8-də olan metronu windows 7/xp/vista əməliyyat sistemlərinə gətirmə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Tərlan, bunu yoxlamışam amma xoşuma gəlməyib.... yenədə sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 metro7 - açıqlamaları ilə birgə Metro - Windows 7 Transformation Pack Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Tərlan, düzgün işləmir birdə imkanları azdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 elbeg Sən ha çalış amma bu Windows 8 -dəki Metro Start Menu -un yerini verməz... Original originaldı amma özünküsündə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 düz deyirsən alınmadı notebooku dəyişib 8 yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.