Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 29 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 29 Haziran 2013 Pc Performans Sıfr Dərəcədədi Evvel XP idi amma onu format edib windows 7 yazdim xp normal iwleyirdi amma 10 , 15 gun iwleyennen sora pc donur ve iwletmek olmurdu indi ise win 7 yazdim vapwey pis gundedi bu neden ola biler ???onuda nezerinize catdirimki men RAM-dan wupelenirem... Parametrleri Intel ® Pentium D CPU 3.00 GHz RAM:512 sistem 32 b Onceden Tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 məncə səndə kompyüterin ramı az olduğundan bu belədi... birdə sistemə çox program, ağır antivirus yazanda bu belə olur buna misal olaraq elə Kaspersky... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 sistemde demek olarki hecne yoxdur teze formetdan cixib amma dehwetli derecede donur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 brat vin 7 üçün ən azı 1 gb ram lazımdır yaxşı işləməsi üçün... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 onda çox güman ki ramdır buna səbəb yaradan... sən yaxşısı XP Sp2 yaz... bu daha yüngül sistemdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 Diqqetinize gore minnetdaram...2 dene 256 ram var ustunde 1 ni chixartim bidene 2 ram olub yerlewdirerem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 dəyməz halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2013 qaqash hele xp 512 yi goturubse min sukur win 7 de en azi 2 gb olmalidir ram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.