Faiq Əhədov Konu tarihi: 1 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 1 Temmuz 2013 Salamlar.. Məndə kompyüterdə qəribə bir problem yaranıb mənə vacib olan bəzi fayllar öz-özünə silinib özüdə marağlısı odur ki papka özü deyil içindəkilər silinib çoxusu video idi, txt və word faylda varıydı... Onuda deyim kompyüteri məndən başqa heç kəs işlətmir... İndi onları mən geri qaytarmaq istəyirəm bilmirəm nə edim necə edim... Xahiş edirəm sizlərdən kömək edərdiz... Ətraflı videoyada çəkib göstərmişəm... Problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Bununla yoxla gör olur? http://www.boxca.com/m2ihwothf79v/gdbnt.zip.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 eltun1998 Qaqaş mən bu faylları özüm silməmişəm ki belə backup programlarla onları qaytaram bilmirəm bəlkədə heç silinmiyib gizlədilib gizli fayllarıda açdım bir fərq olmadı hər halda silinsəydi papka qarışıq silinərdi buda var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.