Elbəy Konu tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Temmuz 2013 Salam, məndə lazımolan proqramlar var onları dvd diskə yazmaq istəyirəm istədim Wpi kimi yazım amma nəsə yaxşı içləməyir kompda test elədim, ilk dəfə yazırdım beləbir şey indi məndə bir disk var idi onda Wpı kimi yox sirayla proqramlar məlumat və yükləmə düyməsi var indi deyin hansını düzəldsəm daha yaxshıdı? düzü mən ikisini də düzəldmək istəyirəm bu işdə köməyinizə ehtiyacım var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miryusif Rahimov Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 elbeg WPI nizamlarında dəyişiklik etməmisən ki...? Sən Vüsalın WPI hazırlama videosuna baxmısan...? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 vüsalın yox amma başqa birinə baxdım dəyişiklik etməmişəm vüsalın video linkini ver da zəhmət olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Mən də artıq neçə vaxtdır buna oxşar bir problemlə üzləşmişəm: 1. Nero və UltraİSO-dan istifadə edirəm; 2. İSO (yəni, Wind.8) yazıram, sonra disk boş görünür; 3. SD və ya DVD-ni də istər NERO ilə İstərsə də NEROsuz "görünür" yazmışam, ancaq sonra disk "boş" görünür. Buna görə də Windows 8.1-i yazmamışam... Bu problemin həllinə kömək edəni RAMAZAN ayında xoş arzular gözləyir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Mende dunen ultraiso ile win 8 yazmaq istedim.yazildi ama disk bos gorunur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 m'n bu yax;nda yazmışam alındı son günlərdə ultraiso ilə 5-6 dvd yazmışam problem olmub mənə əsas olazımdır ki bir dvd diskə 20-30 proqram yazım onu atarıram siz üindoüs yazanda sürəti neçə seçirsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Maksimum... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 yox maksimum olmaz siz 4x ilə yazın maksimum lə yazanda bootable olmur mən bildiyim qədər mən həmişə 4x ilə yazıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miryusif Rahimov Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 elbeg qaqa sən düz deyirsən 4x ilə yazmaq lazımdır. İstənilən disqi maksimum sürətlə yazmaq məsləhət deyil. Disqi nə qədər surətli yazsan disqi o qədər çox zədələyərsən. elbeg qardaşım inşallah sabah Vüsalın videosunu bura yükləyərəm... Yükləyib baxarsan... Dostlar Windows 8 ilə işləməmişəm ama hansı DVD yazma proqramını istifadə edirsiniz edin o Windows 8 dəstəkli olsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 Miryusif, qardaş wpi problemini həll etdim qaldı onu ultra iso ilə diskə yazmaq qaydası videonu gözləyirəm bilmədiyimi öyrənərəm çox sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.