Karb10 Konu tarihi: 5 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Temmuz 2013 Salam dostlar.Google -da şəkillərin hamısını necə yükləmək olar? meselen games yazdim gelen sekillerin hamısını yükləmək istəyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2013 Salam games yazanda hamsi gamese uygun cixmir sekiller mence ele wey yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Męląñchølý Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2013 Elə olmur. Ancaq belə variant var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Şəkillərə yox vebdə axtarış et. Sözün sonuna wallpapers yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 RΣD DΣMθN qardaw win 8 iwledirsense orda ing axtariw var orda yazirsan istediyin qeder ve hamisini iwareleyirsen ve yukleyirsen bele variant var men onu istifade edirem cox qeweydi istifade ele bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 bumerlezgin windows 8 isledirem bing axtarış sisteminə girdim ancaq şəkilləri işarəliyə bilmədim.Necə işarəliyirlər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.