sahin666 Konu tarihi: 13 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Temmuz 2013 Birinci Bu videoya baxin Fləşkartı noutbuka saldım belə oldu.hər hansısa papkanı açanda yeni pəncərədə açılır.mənim pc da və noutbukda belə olur ama işdəki notebokda adi açır.fləşkartdakıları kompa atıb.fləşi format etdim.sonra təzədən atdım fləşa.normal idi.sonra pc ni format etdim fləşi saldım normal idi.dəfələrlə fayl yüklədim heç bi şey yox idi.indi bu gün pc yə salanda videodakı kimi oldu.notebooka salanda kasper virus kimi görüb karantina atdı ink faylları ama papkanıı açıb içindəkiləri scan edəndə heç nə tapmır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 ...videoda aydın görünür...bütün fayllar yarlıq kimi görünür...bu virusdur...flaş kartı format etsən də kompyuterdə olduğu üçün yenidən düşür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 komputeri format etmisdim.sonra skan etdim fayllari sonra atdim flese.yene bele oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 ... başqa flaş kartları da kompyuterə 1 neçə dəfə salıb yoxla...içinə fayllar at...gör onlarda da belə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 basqa flesler normal isleyir.ama nefer dunen telefonunu getirdiki gor ne olub.baxdim ordada ink idi.papkani acib icindekileri skan etdim virus tapmadi onlari kompa atdim sonra memory cardi format edib.tezeden onlari atdim yene ele olud.sonra bele bir sey etdim papkalarin adini deisib atdim ama elede normal isledi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 ...sən hansı antivirus işlədirsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 nortonlada yoxladim,kasperlede virus tapmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Flashkartin icinde olan failleri yukle kompitoruna.Sonra flaskarti butun rejimlerde format et.Amma butun rejimlerde.Sonra flaskarti cixard ve kompitora atdigin failleri antivurusa qos.Qoy problemolan failleri tapsin.Problem olan Failleri antivur vasitesi ile yox,adi qayda ile sil.Sonra hansi faill acmazsa.Silinleri geri qaytaran proqramlarla geri qaytara bilersen.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 men yazdigin kimi etmisdim.hecne tapmamisdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 indi ne usb saliramsa hamisinda ink olur.ama kompda virus tapmir.antivirus. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ağustos 2013 komek edin.yene bu problem var.flashkarta ve ya telefona ne yaziramsa yarliq kimi gorunur.kompu bir defe format etdim.sonra scan etdim hecne tapmadi.ama yene oldu.bunun bir yolu yoxdur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 ...sən nortonu açıq saxla...flaş kartı format elə...çıxart və yenidən tax...və bütün bunları video kimi yaz qoy bura... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 Malwarebytes Anti-Malware ile 3 trojan tapdi sildi,ondan sonra normak isledi flashkart Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 ...şükür... mən həmişə virus və s. şübhələnmişəm... yuxarıdakı mesajlarımda da var... ... mən də həmişə təəccüb edirdim ki,burda başqa nə ola bilər axı...bu gün birdən birə sözün düzü bu problem yadıma düşdü ...inan ki,bir az da hirsləndim ki,hələ də bu adi problemin həll olunmayıb...ona görə mövzunu təzələdim ki,bu gün axırına çıxım... ...axır ki,düzəldi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 antivirus trojanlari tapmir ki?i Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 ...antivirus troyanı tapmalıdır... amma antitroyan yeni troyanları daha tez və yaxşı tutur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 mövzu içində mövzu açmaq kimi olmasın şahin o proqun linkin verdə zəhmət olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2013 ...torrentlə yüklə... Malwarebytes Anti-Malware Pro v1.75.0.1300 2-ci link... 3-cü link... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 16 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2014 yene eyni problem.ama bu defe malware ile troyan tapir temizleyirem.sonra yene flashkartdakilar yarlik kimi olur.tezeden malware axtariram tezeden troyan gosterir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.