Jump to content
Forum Windows-az.com

Fləşkartda problem

sahin666

Recommended Posts

Fləşkartı noutbuka saldım belə oldu.hər hansısa papkanı açanda yeni pəncərədə açılır.mənim pc da və noutbukda belə olur ama işdəki notebokda adi açır.fləşkartdakıları kompa atıb.fləşi format etdim.sonra təzədən atdım fləşa.normal idi.sonra pc ni format etdim fləşi saldım normal idi.dəfələrlə fayl yüklədim heç bi şey yox idi.indi bu gün pc yə salanda videodakı kimi oldu.notebooka salanda kasper virus kimi görüb karantina atdı ink faylları ama papkanıı açıb içindəkiləri scan edəndə heç nə tapmır.

Proqramlar telegramda

basqa flesler normal isleyir.ama nefer dunen telefonunu getirdiki gor ne olub.baxdim ordada ink idi.papkani acib icindekileri skan etdim virus tapmadi onlari kompa atdim sonra memory cardi format edib.tezeden onlari atdim yene ele olud.sonra bele bir sey etdim papkalarin adini deisib atdim ama elede normal isledi.

Flashkartin icinde olan failleri yukle kompitoruna.Sonra flaskarti butun rejimlerde format et.Amma butun rejimlerde.Sonra flaskarti cixard ve kompitora atdigin failleri antivurusa qos.Qoy problemolan failleri tapsin.Problem olan Failleri antivur vasitesi ile yox,adi qayda ile sil.Sonra hansi faill acmazsa.Silinleri geri qaytaran proqramlarla geri qaytara bilersen....

• 1 ay sonra...

...şükür... mən həmişə virus və s. şübhələnmişəm... yuxarıdakı mesajlarımda da var...

... mən də həmişə təəccüb edirdim ki,burda başqa nə ola bilər axı...bu gün birdən birə sözün düzü bu problem yadıma düşdü ...inan ki,bir az da hirsləndim ki,hələ də bu adi problemin həll olunmayıb...ona görə mövzunu təzələdim ki,bu gün axırına çıxım...

...axır ki,düzəldi...

• 6 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...