Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Temmuz 2013 men combat arms oyununda qeydiyyatdan kecmiwdim amma necese oldu cixdim oyunnan neticede indi girmey isteyirem amma gorey qeydiyyatdan teze kecim kohne e-mail yadimqa qalmayib ne idi amma bir o yadimdadiki box.az serverinden qeydiyyatda idim ele alternativ e-mailde box az idi ona gore oyrenmek isterdimki misalcun menim wexsi e-mailime hansi mailler alternativdi onu nece bilim ?direm belke ele tapdim e-maili Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Heckim bilmedi bu haqda ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 gmail de bele bir xidmet var. Bir e-maili alternativ kimi qoyanda , mail gelirki filan e-mail adresi seni alternativ seçib. Amma box.az da belə bir şey olduğuna ümüd eləmə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.