Elvin55 Konu tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Temmuz 2013 2gb flash kartı 4 gb etmək üçün Drive Memory increaser proqramınnan istifade etdim ancaq heç bir işə yaramadı. bu cür başqa proqram var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 1 i 2 etmek olur deyesen.ama ondan yuxari olmur,hec 1i 2 etmekde mene inandirici gelmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 belə proqramlar boş-boş şeylərdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 ...1 gb olanı 4 gb eləmək olur...burda problem yoxdur...yəqin düz eləmirsən... ...amma 1 şey deyim...flaş kart 4gb göstərir.amma 1gb-dan artıq heç nə götürmür... ...və flaş kartı format etgikdən sonra qayıdıb olur 1 gb... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 YAddaşı virtual olaraq artırır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 he qardawlar duz deyir ancaq visual olaraq artir men 1 defe mikro karti etdim 1 qb-dan fayl yazmaq istedim alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 Bele bir sey olmur.Olsada kart 1 aydan artiq islmez.Kartin da icinde mikro sxem var.O bir ayida gucle isleyer. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.