yustas Konu tarihi: 17 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Temmuz 2013 hamiya salam ...men internetden windows 8 setuba klik edende bele olur kim bilirse yazsinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Düzdür mən özümdə belə səhlər vaxtında çox etmişə.Başlığı Azərbaycan latin əlifbası hərfləri ilə yaz ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 ...problemini aydın yaz... ...görünür hazırda işlətdiyin əməliyyat sisteminin biti ilə,götürdüyün sistemin biti eyni deyil... ...yüklədiyin sistemin setup-nı hazırkı sistemdə niyə açırsan...diskə yaz.format edəndə istifadə edərsən.onda oşibka verməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Kamran Cavadov problem tapdim men flash karti kompa yerlesdirib setupa klik edirdim indi ise restart etdim ve windows 8 yukledim amma yeni bir problemnen uzlesdim WinRAR yukleye bilmirem evvelki windows 7 de isletdiyim winrari yaza bilmedim kompa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Son versiyani yerləşdirmişəm sayta Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 RΣD DΣMθN yukledim tesekurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.