Designer Konu tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Temmuz 2013 Hərkəsə salam. Mən komputerimə COD: MW2 oynunu yükləmək istədim. Amma yükləyə bilmədim. MW1 yüklədim, bağladım. Davamını oynamaq istəyirəm. Amma rutor.org saytından 3 dəfə yüklədim (ayrı-ayrı) hərəsində 1 problem çıxdı. O, nədən ola bilər? bəlkə mənim komputerim x32-dir ondandır? Çünki orda nəsə x64 x86 və s. yazılmışdı. Amma onu bilirəm ki, x86 da x32 deməkdir. Bu roblem həll olunsa, çox sevinərəm. Kim mənə link verə bilər? Amma yoxlanılmış olsun. Oyunu nə qədər gözləməyim. Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Link ancaq MW 2 ucundu gir bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Təşəkkür. İndi yoxlayacam. Oyun açılsa, super olar. İnşallah açılar. Bekarçılıqdan partlayıram.. Bu oyun win xp-ye gedir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 hə qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 oyunda nə səhvi verir? olabisin directx problemidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Təşəkkür. Komputerimdə RAM: 1024 Videokart: nVidia GeForce 8500 GT Gələr sizcə? Tərlan, birində yüklənib qurtaran zaman hansısa .rar faylın çıxardı. Sonra File not vind yazıldı. yenə nəsə doldu yenə helə yazıldı. Birində də 2-ci diski qoş yazılanda obzor olmur. Gərək disk taxasan. 3-cünü bilmirəm yadımnan cıxıb ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Minimum sistem tələbləri: Operativ Sistem: Microsoft Windows XP/7/vista Prosessor: Intel Pentium 4 3.2 GHz, AMD Athlon 64 3200+ processor və ya daha yuxarı Əməli Yadaş: 1 GB RAM Ekran Kartı: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT, ATI Radeon 1600XT vıə ya daha yuxarı DirectX: Microsoft DirectX® 9.0c Diskdə boş yer: 12 GB Səs: 100% DirectX 9.0c dəstəkli Qeyd: CPU-nu yazmadığınız üçün tam deyə bilməyəcəm amma sizdə normal dərəcədədə olsa işləməlidir oyunu virtual obrazda yazırsınızsa başqa obraz açın o obrazlada 2-ci diski açın normal disklə yazırsızsa diski çıxarıb 2-ci diski salmağınız kifayətdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Mənim komputerimə gəməyəcək.? Məndə də directx 9.0c-dir. Amma videokart nVidia GeForce 8500-dır. Gələr.? "oyunu virtual obrazda yazırsınızsa başqa obraz açın o obrazlada 2-ci diski açın normal disklə yazırsızsa diski çıxarıb 2-ci diski salmağınız kifayətdir" Başa düşmədim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 oyunu disklə yazırsız? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Yox, rutor.org saytından. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 disk 2də olan faylları disk 2yə at və yüklə disk 1 disk 2 qovluğları diskə yazmaq üçün açılıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 DVD1 qovluğundakı setup.exe-ni acıram. Yüklənir... Sonra yazılr ki, Disk 2-ni qoş. Amma qoşmaq olmur. Gərək disk taxasn. Yəni, obzor olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 disk 2də olan faylları disk 1 qovluğuna atın sonra başlayın yükləməyə olmasa başqa bir yol deyərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Həə, mən də onu fikirləşirdim. Amma dedim, alınmasa, bir də gözləməyim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 yoxlayın cavabını deyərsiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 yaxşı (xahiş, sınız, siniz yığışdırsaq yaxşı olar) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Oyunu yukleyende hemise mehsur repack edenin oynunu yukle Acmasa bunu yukle bu 99%acmalidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Hələ torrent yüklənməyib. Bayaqdan 79.3% yüklənib. Bu normaldır, yoxsa internet zəyifdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Yaqub verdiyi linkdən mən yükləyib oynamışam.Isleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 torrent suret verirse normaldi az verirse .torrent fayl zedelidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 .... Oyun gec yüklənir. O nədəndir? Yəni setup Amma başqa yerdən yükləyəndə nisbətən tez yüklənirdi. Setup C diskində olub, D diskinə yüklədim, ondan ola bilər? ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 setupdan oyun pc-ya gec yuklenir yoxsa internetden pc-ya gec yuklenir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 yaqub, setupu deyirem. Mən burdan yükləmişən. Sizcə açılar oyun? Bu qədər gözləmişəm. 9.81 GB yuklenib. Cəmi 12 GB-dı. aydaa .. Oyun niyə açılmır !!?? 2 saatdır gözləyirəm. Gəldi hər şey. Amma oyuna daxil oluram. odinçaya iqraya vururam. açılmır. Xahiş edirəm kömək edin.. .. Bu baxin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 ola biler setupunda problem var men veren linki yukle bax o acmalidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 sən yüklədiyində multiplayer mövcuddur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.