Designer Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Mən yüklədiyimdə var. .ISO faylınıl mütləq PowerISO proqramı ilə çıxartmalıyıq ? .RAR faylın çıxartdığımız kimi olmaz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 2 disklik oyunu yüklədiz belə səhv verdi? redist qovluğunda olanları bir bir yükləyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 əgər oyunda 2 ədəd iso fayl var 2 sini də eyni qovluga winrarla cixardin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Tərlan, yüklədim. DirextX, birində yüklədim. Amma -cünü yükləyə bilmədim. .NET FrameWork. onu yukleye bilmedim.Yuklemenin ortasinda nese obzor geldi. RΣD DΣMθN, hə 2 ədəd isodu. Yəni, dvd1 dvd2. İndi onların ikisində işarələyib faylı çıxar-a klik edim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 axı orda .İSO faylı yoxdur 2 ədəd disk 1 disk 2 qovluğu var onlarıda 1 qoluğa atırıq setup.exe faylın açırıq və qururuq yəqin siz başqa torrent yükəmisiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Yox, mən Yaqub verdiyindən yükləyirəm. Bayaq yüklədiyim qovluqla idi. Alınmadı, Yaqub verdiyin yoxlayıram. Torrent yükləndi. 2 ədəd iso var. DVD1 DVD2 indi nə edim. Power ISO ilə çıxarım yoxsa,sadə üsulla? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Qaqaş ən yaxşısı daemon tools du yüklə isonun üstünü 2 dəfə klik elə avtomatik açılır (virtual disk seklinde) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 yükləmə linkin verə bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 buyur repack versiyasinu yukle aktivasiya teleb etmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 iso-ları power iso proqramilədə aça bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Onlari WinRAR kimi cixartmaq olmaz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 olur ele rahat olur winrarnan ac ekrana atib ustanovka et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Yaqub, sən verdiyin linkdən yükləmişdim. Amma açılmamışdı. yenə yoxlayaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 windows7 iwledirsen yoxsa XP? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Oyun açıldı !! hamınıza təşəkkür edirəm. Allah razı olsun. Allah köməyiniz olsun. Elə Yaqub verdiyi linkdən yüklədim. Keçən dəfə yüklənməmişdi. Amma indi DVD2 qovluğunun içindəkiləri DVD1 qovluğuna atdım. Yəqin ona görə işləyir. Çoox sağ olun... Tərlan, xp işlədirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 halal xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Və oynu bağladım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Dostlar, modern warfare 3 komputerimə gələr? CPU: 2.20 GHz-dır. RAM: 1024 Videocard: nVidia GeForce 8500 GT 512 MB DirectX: 9.0c Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 yukle bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Yükləyirəm.. Deyəsən 1 problem RAM-dadır. Yoxsa, yox? MW 3un turke seslendirme var? Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 turkce yamana 100% iwlediyini deye bilmerem istesen yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Məncə işləyir. Baxdım fayllara. Oyunceviri.Com <-- bu sayt düzəldib. Sayta bax biləssən ki, güvənli saytdı. Amma saytda bu oyunun yaması yoxdu... Amma quraşdırmaq qəlizdi. Sən verdiyin torrent işləyir Qardaş. Şərhlərə baxdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 hemise ne oyun yukledin gor kim repack edib mehsur olanlarin repacklarini yukle olarin repacklari 99%isdeyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Hə, çox sağ ol. Kömək üçün.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.