Sefa Aslanov Konu tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Temmuz 2013 Salamun Aleykum qardawlar mene Acer 5742 G ucun blutuz drayveri lazimdi drayveri bir defe yazdim amma aktiv ede bilmedim yeni hansi funksional duyme ile aktiv edirler onu bilmedim.Xaiw edirem mene komek edin movzunu sehv yerde acmiwamsa uzurlu hesab edin.bawqa yer tapmadim ona gore burda acdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 ...burdan noutbukun üçün əməliyyat sisteminə uyğun istənilən driveri seçə bilərsən... http://acerfans.ru/drivers/1462-drajvera-dlya-acer-aspire-5742.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2013 Kamran qaqa oz disqinden yazdim ancaq bilmirem nece aktiv edim?bunlarda hanis funksional duyme ile aktivlesdirirler onu bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 klauaturada F düymələrinin üzərinə baxın hansında bloutooth şəkli yada əlaqə kimi bir şəkil varsa açma bağlama düyməsi odur klaviaturada FN düyməsin sıxaraq tapdığınız bluetooth düyməsinə basın (əlaqə düyməsi wi-fi üçündə ola bilər diqqətli olun) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.