Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 20 Temmuz 2013 Salam.Bir tanış uşaq format edib.Sonra isə samdriver ilə driverləri yükləyib.SOnra isə klaviatura,siçanı işləmir.Dispeçerdən silmişəm,Driver Genius Professional ilə bütün olmuyan və yeniləməli driverləri yükləmişəm.Ama bu problem yenə davam edir.Driver və s. yerindədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2013 qaqa saatin yanindaki oxa gir synaptics olmalidi onu usdunde sag duymeni vur Tab ctobu selkunut var onun qabagin iware qoy inwAllah alinacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 O yoxdu qaqaş.Format edib uşaq ama üebcam zad olar yazılmayıb üstündə olure noltbukun onlar.Onları necə yazım :? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Buna BaxBirde buna bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Męląñchølý Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 DPS-nən yaz drayverləri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 draveyler hamisi yuklenib... Sefa qaqaş sən deyəndə yüklənib ustanovka i udaleniada var.ama aşağıda znak yoxdu.və axtarışdada tapmır.yazmaq istədim linkdən onu didi var sildim perezaqruzka verdim yenidən gəlsin baxım.Team viewer`nən düzəldirəm Qaqaşla belə problem var yüklüdü.msconfig`də baxıram açılışda açılan programlardandı ama aşağıda yoxdu perezaqruzkada verdim zad olmur Bilən yoxdu :? Bilən olmadı :? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 ... klavyatura və siçan işləmirsə, msconfig menyusuna necə girmisən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2013 Ayrıca usb`lı mışka və klaviatura qoşub.Team viwer yüklədi mənə didi mən baxırdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2013 touchpad driver proqramın silin yenidən rəsmi saytından yükləyib qurun düzəlməlidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2013 Tərlan qaqaş Səfa qaqaşın verdiyi linkdə ən aşağıdakı driveri yükləyirəm.Yəni onun dediyi program`a görə yüklü olduğunu deyir.silirəm yenidən yükləyirəm.Yüklüdü.Msconfig`də açılışda açılanların siyahısındadı.Lakin açıldıqda nə dispeçerdə nədə saatın yanında yoxdu. Touchpad Synaptics sən deyən yəni bu driveri yükləyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2013 Uninstall Tool proqramı ilə sil touchhpad driverin sonra yaz yaxşı olarki rəsmi saytından yükləyəsən driveri Toshiba Driver Support Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.