MEZHH Konu tarihi: 1 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 1 Haziran 2011 salam. Kaspersky üçün belə bir crack gödüm, ama yoxlaya bilmədim, xahiş imkanı olan yoxlasın. bir də ki, bu KAV üçündü, yoxsa KİS üçün onu da deyərdiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 1 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2011 Bu islemir uje.Kasper Lab butun crackleri tapib ve uptade-nin icinde artiq hemen cracki tapir ve orjinali ile evez edir deye ise yaramir hec biri. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 1 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2011 Ʌüsal, çox sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 1 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2011 seven_birisi Ezyete gore cox sagol. Men pulunan almisam. 1 ilikdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 1 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2011 seven_birisi deymez... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2011 damid_91, dəyməz Ʌüsal, bu cracki yoxladim, 3700 günlük lisenziya verdi, sora da yenilədim, heç bir prablem olmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 3 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2011 yeniledikden sonra komputere restart ver birde yoxla Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Ʌüsal, çox təəsüüf ki, restartdan sora heç açılmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Heleki Trial Rese isletmek yaxsidir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 8 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2011 salam men de trial reserti kocurdum amma yoxlaya bilmedim bunu yoxlayib mene deseniz yaxsi olar..Vusal birde sen bax gorek bu isleyir....deyesen 30 gunlukdur.... http://www.megaupload.com/?d=27211U4M Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 8 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2011 Trial Reset ucun video derslik hazirlayacam Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.