Noname_445 Konu tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Temmuz 2013 Salam! Əziz dostlar mənə bu problemi həll etməkdə köməklik etsəz çox yaxşı olardı. Mən əvvəllər necə? edirdimsə baxın BİOS bu cür gəlirdi: b_bios.jpg Mənim bura da məqsədim budur ki, Windows 8 də olan Hyper-V Virtualization - u bildiyiniz kimi BİOS - dan enable etmək. Amma bunu 2 - ci şəkildəki BİOS menyusundan tapa bilmədim. Amma 1 - ci şəkildə olmalıdı. Məsələ də burasındadır kı, 1 - ci şəkildəki BİOS gəlmir. Daha doğrusu necə? gəlməlidi mən bilmirəm. Xahiş köməklik edin. Əvvəlcədən çox sağolun. BIOS.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 BIOSun tezelenib tarixine bax qurdala axtardiqivi taparsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 ... ana platanı dəyişmisən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 1-ci sıradan ən axırıncıya baxın ya da integrated peripherals menyusuna baxın orada olmalıdı bəzi ana kartlarda İntel virtualization Technology də gedir adı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Çox sağolun qardaşlar. Hər nə isə düzəlmədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Hyper-V Virtualization mənim bildiyim bu bioslarda olmur ddr3 ana karlarda başlayır o funksiya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.