Faiq Əhədov Konu tarihi: 26 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 26 Temmuz 2013 Salam məndə telefonda Whatsapp programı işlədi işləmədi Wı-fı açıq olur girib söndürürəm bir neçə saniyədən sonra yenə avtomatik açılır eləcədə programa daxil olub çıxmaq istədikdə Wı-fı sönmür... Mən istəyirəm ki programa girəndə Wı-fı gəlsin çıxanda Wı-fı sönsün yəni digər programlar kimi misal üçün Opera Mini, İnternet Radio və s. Xahiş edirəm bilənlərdən kömək edərdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Telefonun hansındandı və hansı OS ilə işləyir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Nokia 5800 - Symbian 9.4 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 O telefonu bilmirəm təxminən belə olmalıdı telefonun Wi-Fi menyusunda bax gör Wi-Fi avtomatik qoşulur yoxsa əllə? Əgər avtomatik qoşulma açıqdısa bağla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Avtomatikdən çıxartdım amma yenə elə oldu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Əvvəlcədən də elə idi yoxsa sonradan belə oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Yox əvvəldən belə olub amma belə olandada zaryatka tez qurtarırda ona görə istəyirəm düzəldəm amma mən deyirəm bu programın nastroykasından ola bilər orda set bölməsi var düzü biraz qurdaladım oranıda bir nəticə olmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 WhatsApp-ı sil yenidən yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Yoxlamışam onuda qaqaş ondan deyil amma nastroykasını indi çəkib qoyacam bura bax gör nə başa düşürsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Hə əla olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Nəsə başım çıxmadı Nokia Suite ilə gör sistem yeniləməsi varsa quraşdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Sistem yeniləməsi nədir qaqaş? Başa düşmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 OS-in yeni versiyası çıxır məsələn iOS 6.1.2 işlədirsən 6.1.3 çıxır girib yeniləyirsən problemlər aradan qalxır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Qaqa məndəki sistem android deyil symbiandı Nokia Suite ilə bilmirəm ancaq belə *#0000# ilə yoxladım yazdı obnovleniya yoxdu sonuncu versiyadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Bilirəm symbiandı mən misal üçün iOS yazdım. Yeniləmə yoxdursa başqa əlac bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Qaqaş inanmıram ki bu belə olsun bunun bir əlacı həlli olmalıdı... o göstərdiyim şəkildəkindədə bilmirəm onlar nə üçündür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Men de bilmedim yene Turk dilinde olsaydi basa duserdim rusca cox yaxsi bilmirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Ok çox sağol yenədə Allah razı olsun! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 2013 Belə bir üsul tapdım İnşallah işinizə yarıyar Smartfon telefonlarda WhatsApp problemi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Alındı qaqaş? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Belə alındı yəni videoda göstərdiyim kimi internetlə, wı-fı ilə girənlər belə programdan çıxandan sonra interneti söndürə bilərlər... internet açıq qalanda kontur gedir wı-fı açıq qalanda da zaryatka... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.