Noname_445 Konu tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Temmuz 2013 Salam Əziz qardaşlar! Çox xahiş edirəm köməklik edin. Artıq neçənci dəfədir ki, Eset - i silib yazıram. Amma bu problem həllini tapmır. Mene ESET - in öz rəsmi səhifəsində köməklik etdilər. Amma nə demək istədiklərini tam başa düşmürəm. Mənə belə LİNK verdilər. Burada nə olduğunu bir az başa düşdüm. Amma certificat browsere necə? ellə yazmalıyam başa düşmədim. Bilən varsa xahiş edirəm köməklik etsin. Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzu açanda başlığı Azəricə yazın bu dəfə düzəltdim gələn dəfə mövzunun müzakirə olunmadan silinəcək səhvin şəklin çəkib qoyun baxaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 2013-07-25_030027.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 ...view certificate dwym\'sini bas.detalis menyusuna gir.orda olan faylı import etmək lazımdır browser-ə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Qaqam xahiş edirəm ya bir video dərslik ya da bir şəkil nə bilim mən belə başa düşmürəm. Sənə də əziyyət olacaq. Amma vaxtını alacamsa qalsın. Canın sağolsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 ...sən qoyduğun linkdə şəkil var...həmin şəkilə bax.orda həmin menyu göstərilib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Bilirəm qaqam oranı Browserə necə? əlavə edəcəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 ...həmin menyuya girib videoya çəksən baxıb bəlkə kömək edə bildik...yoxsa,gərək kimsə nod 32 yükləyib videoya çəkib başa sala... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Qaqam sən teamla kompa girib baxa bilərsən zəhmət deyilsə??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 ... orda Copy to File butonu var-a...onu basandan sonra manual olaraq seçəndə papkalar verir...hər 1 papkanı 1 dəfə seç...perezaqruska ver...alınmasa orda avtomatik menyusunu seçib perezaqruskadan sonra yoxla....gör alınırmı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Qaqam perezaqrusqa verə bilmirəm. Program yazılır. Amma yenə də perezaqruska verib baxaram. Mən dünən windows 8 format etdim elə belə eləmışdım necə elədimsə oldu indi yadıma düşmür ki, necə eləmişdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 SSL protocolu do not ssl protocol edin düzəlməlidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Qaqam onda SSL protocol işləməz axı bu da kompyuterə ziyandı. Düzəltmək olur sadəcə mən bilmirəm. Onu bilirəm ki, əllə browserlərə əlavə etmək lazımdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.