Noname_445 Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Hə yaxşı saol qaqam. Amma Eng versiya olsa daha yaxşı olardı. Deməli mən bir neçə ay daha gözləməliyəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 dəyməz... yazandan sonra dilini dəyiş o elədə problem deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Qaqa bunun bunun 32 ve 64 biti bir paketde olani var? Linke gorede cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Kanka98 dəyməz qaqaş halal xoşun... yox 32 bit yoxdur tək 64 bitdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Faiq Əhədov bir neçəsini yoxlamışdım aktiv olmuşdu amma dəqiq adları yadımda qalmayıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Əla deyəsən Windows 8.1 Pro Preview versiyanı içində crackla bir yerdə tapdım. Bir dəqiqə yoxlayım. Özü də mənə lazım olan Eng versiya. İstəyən olsa link yerləşdirərəm. Bir dəqiqə işləyib - işləmədiyini xəbər verəcəm. Crack - a bir baxım görüm işləyir? Ekrandakı yazını aparacaq? Haydaaaaaa olmadı. Amma çox xoşuma gəlir bu windows 8.1. Eh yenə də olmadı. Yeni bir üsul tapdım. Alınsa paylaşacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2013 Point-Blank O sən dediklərin aktiv olur ancaq masaüstündə yazısı getmir qalır bu mən verdiyimdə isə yazıda yoxdur tam aktivləşib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 mende windows 8 enterprise 32 bitdi activator nece edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 forumda 1ci cavaba bax orda qoymuşam activator yüklə buyur budu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 enterspedi mende 32 olacaq? icinde Shahin 077-765-05-05 yazilib ona girdim ekran goyde qaldi acilmadi qalsin ya nece,? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 izismart olacaq arxivdən çıxart hər üçünü sonra açar şəkli olanın üstünə 2 dəfə mışkanı vur özü yüklənəcək və perezagruzka olacaq və açılacaq olacaq aktiv. hə odu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 biraz gec gedir getsin? sende bele idi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2013 izismart səbr elə düzələr hə məndə də helə idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.