Kənan Nəsirli Konu tarihi: 28 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Temmuz 2013 Salam. Google Chrome-a İDM İnyegration-ı əlavə edəndə yazılır ki,Google İDM İntegration uzantısını kötü amaçlı olarak işaretledi ve yükleme işlemi engellendi. Bunu necə düzəltmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Bu hal yəqin ki o əlavə brauzerə yüklənən zaman baş verir orda sənə sual verilməlidi devam ya tamam belə bişey sən devam edirsən həmin əlavə yazılır brauzerə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Əvəllər özü avtomatik əlavə olunurdu sonra gördüm ki, silinib ona görə İDM-in qurulu olduğu qovluğun içindəki IDMGCExt.crx faylını sürüşdürüb Chrome-da Uzantılar bölməsinə atıram yenədə bayax dediyim söz yazılır və uzantı silinir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Sən istiyirsən brauzerin elə özündə İDM İntegration for Chrome yaz elə əlavə et gör nə göstərir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 mendede eledi o faylin adini deyiwib atiram oz radnoy adiyla atiram yene ele deyir amma antivirusu sondurub atiram ora duwur tezeden antivirusu yandiriram tapir yene silir fayli ordan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Antivirusluq deyil axi chrome-un oz qorunmasi var ona gore silir. Men duzeltdim. Senede lazimdisa duzeltmek usulunu deyim. Chromeda ayarlar bolumune gir gelismis ayarlarii goster bolmesine daxil ol orda Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı etkinleştir bolmesinden qus isaresini gotur sonra IDM-nin qurulu oldugu qovluqdan IDMGCExt.crx faylini uzantilar bolumune surusdur at bu qeder. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 TESSEKKUR QAQAWI AMMA MENDE UJE OYRENDIM BUDA MENIM VIDEO DERSLIYIM KIM BILMIRSE BAXSIN... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Kanka98 təşəkkürlər. Elə mənə də lazım idi indi googlede axtarırdım gəldi çıxartı bura bilsəydim googleyə girməzdim burdan axtarardım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Dəyməz halal xoşun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.