-Rovshan- Konu tarihi: 28 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Temmuz 2013 Salam.. facebookda görmüşəm,hesab adlarını 1 sözlə yazırlar. onu necə edirlər? bilən varsa yazsın zəhmət olmasa.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Buyur Facebook-da tək ad qoymaq ancaq səhf eləmirəmsə bunu Mozilla Firefox brauzeri ilə etmək lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 baxiram bunun basqa yolu yoxdu? bir az cetin oldu..ede bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 başqa yolu yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 daha aydin izah ede bilersen? ordaki sayta girdim tapa bilmedim ordaki yeri.. nese anlamadim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 qaqaş videoya diqqətlə bax həmin saytda açılır orda onun göstərdiyi yerdə var mən bunu bir dəfə eləmişdim alınmışdı... birdə brauzer Mozilla Firefox olmalıdı yoxsa başqa brauzer ilə alınmır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 firefoxla eledim oyeri tapdim.. bes burda oz ip unvanim olan yeri tapib?secmeliyem,yoxsa videoda olan yeri? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 qaqaş o videoda necə göstərib səndə elə et əgər birdən görsən ki ad dəyişmir onda başqalarını prob elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 qaqs dediyin kimi etdim,amma uje firefox hec bir sayti acmir(( o nece olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 elə edəndə əlbət ki açmaz əvvəl hansı proksi idisə onu qoyursan da yenə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 indi neyniyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 qaqaş düzü o prosses mənimdə yadımdan çıxıb bunu çoxdan eləmişdim mən yadımda qalmıyıb indi amma o videodakı kimi eləmişdim hərşeyi alınmışdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 indi o problemi duzeltdim,amma tek ad emele gelmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 o ayrıca linkdə açdığın sayt varee bax orda çoxlu proksilər var yəni ölkələr üçün olan set kodları onları bir-bir yığ axtar mütləq deyil ki ancaq o videodakı kod olsun digərləridə ola bilər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 duzeltdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Təbriklər!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Sagol.Tesekkur edirem... amma o profilde tek ad qoymaq alinmadi... cunki,cox ad deyismisdim..yenisinde yoxladim,alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 dəyməz halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.