MEZHH Konu tarihi: 2 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 2 Haziran 2011 Diskdəki XP ni İSO ya çevirmək mümkündü? Diskdən çıxarıb İSO ya sıxışdırsam işləyər sora? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 2 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2011 sixisdirmirsan sadece disqden bir basa iso kimi saxranit edirsen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 2 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2011 Bu mövzu haqqında VüSaLın videodərsi var Açılmış isonu yenidən bootable etmək Biraz axtarış etsəniz hərşey taparssız saytmızda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2011 çox sağ olun, axtardıme o mövzunu da gördüm, ama onun nə deməy olduğun bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 2 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2011 seven_birisi bu o demekdi ki yeni isonu acanda onu acilmiw veziyyetde disqe yazsan o iwlemeyecey. Ancaq onu botable elesek iwleyecek. Yeni iso acilanda botablesini itirir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Diskdən necə İSO çıxardım? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 UlrtaISO PowerISO Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.