Noname_445 Konu tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 29 Temmuz 2013 Salam! Belə bir problem yaranıb. Düzü səbəbini elə də yaxşı bilmirəm. Xahiş edirəm mən problemi yazandan sonra kim başa düşsə və bu problemin həllini bilsə yazsın. Mən Phoenix kompyutere yazmaq istəmirəm və virtual maşına yazdım. Amma belə bir problem yarandı. Nə telefonu görür nə də Nokia usb Rom idi deyəsən hə bax bu driver ustanovka olmur. Amma kompyuterin özündə bu driver ustanovka olur. Fərqi yoxdu 2 Vizual maşında da yoxlamışam. Olmur. Deysən virtual maşında nəyisə açmalıyam ki, kompyuterlə tam əlaqəsi olsun. Amma nə etməliyəm bilmirəm. Çox xahiş edirəm köməklik edin. Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Evvelki qurdugun phoenixi silmeden birdefede onun uzerine qur. Hele birde bele yoxla. Birdeki Nokia Connectivity Cable driver ve flashing cable driveri qurmusan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Hə qaqam problem onda deyil 100% bilirəm. Kompyuterin özündə necə? qururamsa virtual ekranda da elə qururam. Amma olmur. Onu da qeyd edim ki, telefonu sönlü vəziyyətdə format etmək istəyirəm. Kompyuterdə sönlü vəziyətdə eləmişəm. Amma virtual ekranda olmur. Xahiş köməklik edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Sen onda JAF adli proqramdan istifade et yeqin ki isine yarayar. Hemdeki JAF Phoenixdende suretlidi. Phoenix 5 deqiqeye yazirsa yamani JAF 30 saniyeye yazir. Her ikisinden istifade etmisem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Qaqam sən məni başa düşmədin. Phoenix işləyir onu düzəltdim. İndi də Nokia usb Rom driveri ustanovka olmur. Virtual maşınların hansı olur olsun. Ancaq kompyuterin özündə olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Səni başa düşdüm. Mən demək istəyirəm ki Phoenix işləməsə JAF-ı yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.