Elvin55 Konu tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 29 Temmuz 2013 mənim komputerim hp 620di komputerin upravleniyasına girirem yazılıb ki, Устройство работает нормально. ancaq heç bir telefonu tapmır. telefonda da yoxladım o da komputeri görmür. problemi necə aradan qaldıra bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Salam sen komputerinin markasini axira kim yaz mes:hp probook yoxsa pavilion? Bura Gir emeliyyat sistemine uygun blutuz drayverini yaz ede bilmesen de. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin55 Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 HP 620 notebook pc linkdəki yerə daxil oldum. ordakı bluetooth proqramini yüklədim. ancaq o faylları bir bir gönderir. məndə əvvəl bir proqram var idi . onunla eyni vaxtda bir neçə faylı göndermek olurdu. mene o proqram lazımdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2013 Buna Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 buna da bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin55 Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 təşəkkürlər. hamısına baxdım. ancaq mene lazım olan Generic bluetooth adapter idi. yenə də təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.