Röyal Babayev Konu tarihi: 31 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 31 Temmuz 2013 Əvvəla salam. Mən telefon üçün proqram hazırlamaq istəyirəm. (java) Belə bir proqram tapıb, linkini daxil etsəz sevinərəm. . Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Kömək edən olmayacaq? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Qaqam öyrətmək olmasın amma bu iş mən biləni çox çətin olmalıdı. Elə hər yerindən duran program və ya oyun hazırlasa nə var idi? İndi şəxsən mən hacker olub getmişdim. O programı tapıb sənə versələr belə onda necə? işləməyi öyrənsən belə işlədə bilməyəcəksən. Çünki, " java " programlaşdırma dilini bilmirsən. Bəlkə de sənə elə gəlir şəkillə və ya başqa köməkçi vasitələrlə bunu edə bilərsən. Amma bu belə deyil. Yenə də öz işindi. Programı istəsən yaz bir yol fikirləşib link taparıq İNŞALLAH. UĞURLAR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Qaqa mən İngilis dilini bildiyim üçün kodlaşdırmanıda az da olsa bilirəm. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir619 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2013 Buyur qaqa. Onuda deyimki yalnız ingiliscə bilməknən proqram yazılmır. Hələdə Java ilə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.