VahidoV Konu tarihi: 1 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 1 Ağustos 2013 Salam.Dostlar mene kohne ve rus dilinde olan Call Of duty 2-oyunun tam versiyasi lazimdir.Sayitlarda bir necesini yuklemisem torrentle.Elesiolur setup olmadan birabsa yuklenir bu acmir,bezisi winrardan ve iso-dan cixmir.Bezisi ise umumiyyetle sehv(asipka) verir.Torrentino.com saytindanda yuklemisem bu hal bas verir.Qeyd edim ki sistemim.Windows 7 profsanalnaya 32 bit,Ram-3,Antivirus ise-Microsoft security Essentials,ATI,AMD ASUS K50 AB.Bunu ozumyazdim ki,yeni cox adam modemi ve novleri esas sayir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Aleykum SALAM buyur öz oynadığımdı burdan yükləmişəm və hazırdada oynayıram Call of Duty 2 Full crack var ama sən CD Key i yaz və crack etmə yəni crackı işlətmə buyur buda CD Key XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Tanner , Call Of Duty-oyunlarinin butun versiyasin demek olar ki oynamisam.Amma en maragli ve performasi genis olan versiyasi 2-cidir.Mence.Acar isteyecek?Onda sen yazani kompa edim atim ya oz daxilinde kenge var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 He menim en cox bagladigim oyundu 2 belke 10 defe baglamisam yalan olmasin demeli oyunu quranda serial isteyecek verdiyim seriali yaz ve qurasdir oyunu vessalam crack fayllariniise oyuna atma lazimsizdi onlar sen sadece serialla qurasdir vessalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Yukleye bilmedim.Link isleyir.Amma hec bir yerden sirf torrent linkini tapmiram ax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 verdiyim link torrentdi sirf torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 He tapdim 3,53-GB-lig.He Cox sag ol.Gorekde ne edecem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Dəyməz borcumuzdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 3 defe torrent proqramimi yeniledim,basqa oyunlarda yoxladim amma yene duz 15 deqiqedir qoyusam amma torrentde hereket yoxdur.Imkanin varsa ozun qardas zehmet olmasa gor hec olmasa sende bir faiz gedecek.Hetda 2 kompitorda yoxlamisam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Buyur yoxladim problemsiz isleyir icinde 2 fayl olacaq yaddasi GB la olani Daemon Tools proqrami ile acib install edersen CD Key istese yukleme esnasinda verdiyim seriali yaz buyur yukle Call of Duty 2 (2005) PC [RUS] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Eziyyet cekdin.Sag ol.Hemise ozum tapib yukleyirem.Sadece sayitlara xaker hucumlari oldugundan bu axir 3 ayda demek olar ki yuklenen 5 linkin 20-sinde probilem olur.He oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2013 Deymez ne eziyyeti varki mende ozum axtarip tapiram inanirsan 1 seyi belke bir 10 defe yukleyib baxiram axirda mene lazim olani tapiram Halal Xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.