KymaR_ Konu tarihi: 4 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 4 Ağustos 2013 Salam hamıya .kim PB Rusda yaxşı çitlər bilir zəhmət olmasa paylaşsın inejtoru idarə edə bilirəm yaxşı çitlər axtarıram ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Qaqaş PBHACK.RU - da yeni çitlər olur amma axır vaxtlar mən qoşa bilmirəm rusda çit qoşa bilən varsa qaydasını desin zəhmət olmasa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Qaqalar bir ara çit çıxdı.Sadə vh.Daha işlək çit yoxdu.Ordakılar isə epicpb və s. oyunların vhsıdı.EpicPB başqa pbdı(axtarış verib məlumat ala bilərsiz).VH artıq (sadə vhdan başqa oda artıq işləmir) aylardıkı yoxdu.AİM və s. vhlarda yoxdu.Zorgee.ru bunu bildirmişdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Ən yaxşısı RgHost.Ru girin orda axtarış verin belə: Dxhook.dll sora ən təzəsin yükləyin injektdə edin fso.işləməsə başqasın yoxluyun.mən belə edirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Mən də əvvəl çox şey edirdim İndi FROST o qədər güclü işləyir ki çit qoşmaq mümkün deyil adi VH-dan başqa. Amma arada oyunda görürsən qoşublar çox az olur elə. PCHACK-da düzdü EricPB üçündü amma bir ara axır vaxtlar orada rus PB-ı üçün olurdu amma qoşa bilmirdim. Tükrə qoşmaq olur VH d3d9.dll ilə birbaşa açılır injektsiz. Project Blackouta da gedir həmin VH. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Hal hazırda işlək vh yoxdu.Frost həddindən artıq güclüdür.Rghost.ru`da axtarın qoşun ban yiyin .Adi vhda qoşmuyun işdiyir işdiyir səhər durub görürsüzki ban olmusuz.VHsız daha gözəldi.Vh yoxdu oyun dahada maraqlıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 mən warface üçün çitləri bu saytdan yükləyirəm.saytda PB bölməsidə var ora baxa bilərsiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ağustos 2013 Nihad Əhədzadə Men olmusdum ban sora pb dondu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.