Jump to content
Forum Windows-az.com

Hesab.az-da təhlükəsizliyi gücləndirmək

Faiq Əhədov

Recommended Posts

Salam dostlar sizlə belə bir mövzunu müzakirə etmək istərdim xahiş edirəm kimin bu haqda dəqiq, düzgün məlumatı xəbəri varsa cavab yazsın... Mən internet vasitəsilə kommunal borcları ödəyirəm çox yerdə deyirlər ki internetlə bunu eləmək risklidi yəni xakkerlər, internet xəstələri bunu bir yolla öyrənirlər bu nə dərəcədə düzgündür?? Hesab.az saytını dedilər mənə təhlükəsiz saytdır amma ondada var belə şeylər eşitdiyimə görə və hal-hazırdada o saytdan istifadə edirəm...

Proqramlar telegramda

Faiq qaqaş.Bİzdə bütün qohumlar navigator.az saytından istifadə edir.Mənədə bunu məsləhət gördülər.Heçbir problem yaşamamışam.Yayın başlanğıcından istifadə edirəm.Başqa saytlardan istifadə eləməmişəm heç.Məndə başlanğıcda ödəmirdim sənin fikrində idim.Yoldan bezdikdə isə.Qohumların köçürdüyünü problem yaşamadığını gördükdə məndə həmin saytdan istifadə etdim.

Nihad bu dediyim saytdan bir narazıçılğım yoxdur hardasa 1 ilə yaxındır ki artıq bu saytdayam sadəcə bəziləri var ki bu işi məsləhət görmürlər riskli iş deyirlər istənilən vaxt bunu öyrənə bilərlər qaldı ki sən verdiyin sayta oda Goldenplay ilə yükləmə edir yəni çox saytlar bu servisdən istifadə edir anonim olaraq burda risk daha çoxdur nəyin ki mən işlətdiyim saytda orda sayt özü hərşeyi təmin edir...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...