MEZHH Konu tarihi: 3 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 3 Haziran 2011 Virtual PC də XP i yazırdım, İ386 qovluqundakı asms qovluqun istədi D diskinə atdım ama tapmadı. birinci dəfəydi ki, Virtual PC dən istifadə edirdim, ona görə bilmirəm, bununçün neynəmək lazımdı? Virtual D diski lazımdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 3 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2011 XP Mod bolmesine bax yeterince derslikler var... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 6 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2011 Ʌüsal, XP ni yaza bildim, ama bilmədiyim bir şey var, Virtual PC ni gerçəyi ilə əlaqələndimək olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 6 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2011 Virtual sistemi acirsan Action menyusuna girisen Install or Uptade Virtual Machine Additions secirsen.Yukleme gelecek onu yukleyirsen.Virtuala Restart verirsen.Artiq istediyin fayl ve s. virtualin icine kocure bilrisen.Kocurmek ucunde fayli darib virtual sistemin ustunde buraxirsan... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 6 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2011 Ʌüsal, çox sağ ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Ʌüsal, sən deyən kimi elədim, ama yükləmə gəlmədi axı? oldu Ʌüsal, xahiş. köməy eliyərdin də Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 seklini ve ya videosunu ekc yerelsdir baxim bir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2011 Ʌüsal, videosun qoymuşam, bundan əvəlki şərhdə. bir də qoyuram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 8 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2011 My komputere gir ordan cd-/dvd ustunde sag dyumeni bas atkrit ver icinde setup olacaq ordan yukle Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2011 Ʌüsal, yaxşı. yoxlayıb, yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Ʌüsal, çox sağol, axır ki, alındıra bildim. indi qorxduğum proqramları rahat yoxluyacam. Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.