Faiq Əhədov Konu tarihi: 9 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Ağustos 2013 Salam dostlar mən bilmək istəyirəm İnstagramda şəkilləri necə paylaşırlar?? PC ilə soruşuram Android üçün bilirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2013 Salam Video Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ağustos 2013 qaqaş başqa program bilmirsən?? bu program bir dəfə başıma oyun açdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 Bilmək olarsa nə oyunu açdı qaqaş? Belə bir şey çıxdı qabağıma amma yoxlamamışam: Link Buna da baxarsan : Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 qaqaş o programdan sonra mən kompyüteri formatlamalı oldum çünki tez-tez donmalar oldu sistemdə o programdan sonra... verdiyin linklərin hər ikisini yoxladım ama təəsüf ki onlardada yoxdu Yenədə yazdım həmin programı Bluestracks ancaq profilimə qoyduğum şəkillər əsas şəkilə düşmür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 Aa onda mən də silirəm o proqramı indi. Qaqaş baş şəklini ayrıca yükləməlisən adi şəkil yükləyəndə baş şəkil olmur İnstagramda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 Özüm düzəltdim axır köməyə görə təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.