santa klaus Konu tarihi: 9 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Ağustos 2013 men bilmek isteyirdim ki addmefast.com vasitesi ile sehifeye nece like vururlar qeydiyyatdan kecdim amma sehifeye like vura bilmedim videosu olsaydi cox gozel olardi onceden twk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 Mən istifadə edirəm çox əla saytdı. Facebooka da İnstagrama da like yollayıram. FREE POİNTS - buradan point qazanmaq istədiyin saytı seç bu yolla point qazan. Yuxarıda You have XXX points yerində pointin azı 50 olandan sonra Add Site/Page klik et saytı yaz fso. Türkcə Video izah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 28 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2013 men bilmedim seyfemi sildim hesabda tezden yaradiram diyir artiq yaradilib ama silmisem nece qaytarim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.