namikxeyal Konu tarihi: 10 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Ağustos 2013 mende bir hp Pavilion g6 2214sr notebook modeli var yeni almisam ilk alldigimda windows7 diamond ultimate versiyasi vardi bezi proqramlar erer oldugu ucun format etdim komputeri alanda dxdiag yazdigim zaman 8gb ram 4096 mb videocard gostericisi vardi yeni videokart 4 gb gosterirdi indi yeniden defelerle format etdim videokartin driverini yazdim windows 7 ultimate 32 bitde 3660 nm gosterici olur windows 7 64 bitde dxdiag yazanda videokart 1950 mb gosteriri displaydan adapter bolmesine baxanda ise 6128 mb gosterir. ne qedert edirem evvelki gostericini ala bilmirem komputerin 2 videokarti var amd radeon 7660g+7660m 2de driverini yaziram amma alinmir. bu movzu ile bagli kimse rastlasibsa yazsin. amd.comdan butun variantlari yoxlamisam alinmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 Mövzunu düzgün bölməyə aç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 menede de eledi fikir verme :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 salam qaqa məndədə belə problem var idi amma windows 8 yazdim her wey duzeldi sende hele ele windows8 yazanda superde iwleyir mende vopwe 767 gosterirdi en yaxwisini hele ele ne qeder win 7 yazsanda ne elesende hele olacaq win 8 yaz canivi qutar problemden Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 Noutbukda cətin ki düzəldə biləsən çünki BİOS sadə olur. PC-də etmək olur amma onsuz da dxdiag düzgün göstərmir GPU-Z proqramı ilə bax. DXDİAG-dəki monitorma paylaşımı göstərir. Məndə də noutbukdu 2 VGA var dxdiag daxili VGA-nı 1760 göstərir amma 128MB-dı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.