aze_hackers Konu tarihi: 10 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Ağustos 2013 kompiterim beyag donub sondu ve yeniden yananda ciziqlar oldu ve ele bil dordbucaqlar yarandi sora qorxdum ki birsey olar sondurdum 10 deyqe sora yanirdim normal iwdeyir prablem nededi ve ne etmeliyem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 Chox Hormetli Hacker... 1 cisi kompiter yooo Kompyuter( belke Mende duz yazmadim amma sen yazdigin 100% duz deyildi ) 2 ciside oboyda hackersen nurjelni bilmirsenki senun sen demiwken kompiterin now dunur sonur ??? 3 cusude mozvu acdigda Azeri wiriftlerinden istifade et ... 4 cusude chox weyden ola biler 1 cisi ram-dan 2 cisi Videokartdan 3 cusude HDD - diskden ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_hackers Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2013 qaqa men hackerem kompyuterin texniki iwlerine baxmiram, burada sehf tutacagsiz yoxsa komek edeceksiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 Chox gumanki ram-dan ola bilsin qaqaw sen ramlari deyiw sonra gor ne gosterir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2013 aze_hackers Hörmətli istifadəçi!!! Mövzu açmamışdan qabaq bir forumda açılan mövzulara baxın sonra öz mövzularınızı açın... Teymur düz deyir mövzu başlığını azəri şriftləriylə yazın düzəliş edirəm gələn dəfə daha diqqətli ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_hackers Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 salam mende olan prablemi hell etdi isterdim sizinlede paylawim : prablem blokpaniada idi elektriki temzimliye bilmirde deyiwdi ela iwleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 chox gozel...Tebrikler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.