eltun1998 Konu tarihi: 12 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Ağustos 2013 Salam mənə gta san andreasda avtos masinari olan mod lazımdır.Yeni qabagı qalxmış halda 07 zad. Qeyd məndəki oyun gta san andreas karma modudur. İndidən təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 bele mod yoxdur ama bura gir burda azeri masinlar var + ggmm ile oyna sal Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Qaqaş youtubeda zadda vare qabagı qalxmış 07 06 zad.Ele birsey Məsələn elə bunun kimi packlar lazımdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 axtardım paket halında tapa bilmədim yükləyib bir-bir qurmalısan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Qaqaş bayaqki linkdən yüklədim Və yotubeda baxdim nece qurmaq lazimdi.Ancaq hecne basa düşçmədim.Xaiş edirəm onların necə qurmaq lazım olduğunu mənə izah edin. Birdə deyimki gta san andreasa mahnıları nece sala bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 qaqa mawinlari Gta-ya GGMM programi ile salir lar yox eger ozun mawinin qabagini zadini qaldirmax + yamaq vurmaq isdesen Z Modeler Programindan isdifade ede bilersen,... 2) Alci Saat programi ile siqnallari deyiwib AY Brat, Elesger [/color ve s. siqnallar qura bilersen o ki qaldi mahni qoymaga her hansi mahnini yukle at raboci stolla sora sonra onun yarlikini yarat hemin yarliki -da Menim senedlerim-den gtanin oldugu papkadan user trac-a at ( ancaq yarliki at mahninin ozunu yox ) oyunda R -i bas yeni radiolari deyiw radilaroin birinde hemin mahni olacaq bu qeder nese bawa duwmesen de Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Gta San Andreas maşın yükləmə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 masini ozunde peredok perde ve s. vere bilersen lap elede cetin deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 Xaiş edirəm bu bəhs olunanların hamısını yəni peredok siqnallar maşın yerləşdirmədi zddı onların hamısının dersliyini bir nefer cekib versin yada linkini versin.Cox xaiş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 Maşınların siqnallarını dəyişmək Maşına peredok vermək Oyuna maşın qoymaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 Qaqaş youtubedakı bütün videolara baxmışam.Və bu videoların hec biri işə yaramayıb.Onlar edənə edirəm amma alınmır.Mən maşını yükləyən kimi bu gəlir. Image2.png Image3.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 maşınları Spark proqramı ilə də yükləmək olur spark programnı yüklə biraz araşdır əgər edə bilməsən də video çəkim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Qaqaş həmin programın linkini və videosunu vere bilersen mene? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 Sekil1.jpgWEkil2.jpg wekil3.jpg wekil4.jpg wekil5.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2013 Qaqaş cox sağol yukledim.Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 dəyməz halal xoşun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.