Faiq Əhədov Konu tarihi: 12 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Ağustos 2013 Salam dostlar mən mobil telefonlar üçün istifadəyə verilən programlar haqda sizdən qısaca məlumatlar almaq istərdim... Viber, Wechat birdə Line programı... Mən bildiyim qədəri ilə bunlarla mesajlaşmağdan başqa internet vasitəsilə mobil danişmağda olur... Aranızda istifadə eliyən var bu programlardan?? Məlumat verərdiz zəhmət olmasa... 383777590.png WeChat1.png line-app-logo.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 viber haqqinda melumat Wechat haqda melumat Line melumat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 qaqaş linklərə görə təşəkkür mən bu dediyim programlardan Line programını Symbian 9.4 sistemli telefona yazmaq istəyirəm onu hardan tapa bilərəm?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2013 Faiq bura bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2013 ordan yükləmək olmurda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.