KymaR_ Konu tarihi: 15 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Ağustos 2013 Salam mən yaddaşı 15.6 gb olan bir oyunu setupa çevirmək istədim bunu inno setup ilə eəadim amma alınmadı yaddaş çoxdur digər az həcimli oyunu elədim sadəcə setup olaraq qaldı.yəni mənim istədiyim bu 15.6 gb lik oyunu setupa çevirmək əksəryətiniz oyunlar yukləyərkən görmüsünüz setuplar bölünür yeni tek setupun iconu olmur mən bunu nece setuplaşdıra bilərəm və ən məsləhətli program hansıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 4-5 .Bin farmatına böl .. həmin bin fayllarınıda rar-la sıxışdır maksimal həcm 10 Gb Olacaq srep və Rip eləsən 7 Gb-ya qədər enər ama Rip-ləməyə bacarıq lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 yaddawi ne qeder olur olsun az yada cox menimcun ferqi yoxdu esas oduki normal setupa cevire bilim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 sən normal setup nəyə deyirsən? faylları .bin formatında bölmək istəyirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 he Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2013 Inno Script Studio yüklə istifadəsi asandı.Kod yazmırsan Wizard - la faylları əlavə edirsən sonra nastroykadan faylları bölə bilərsən, setupda olan şəkilləri dəyişdirə bilərsən.Proqram Inno Setup əsasında hazırlanmışdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2013 Install Shield Meslehetimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2013 Precomp + srep eyni formatlı böyük həcmli faylları sıxmaq üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.