-Rovshan- Konu tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Ağustos 2013 salam..bura telefon ile girmek cox cetindi.. deqiqe basi basqa linke kecir flash player isteyir..cox zulmle girmisem bura..her deqiqe basi gire bilmirem bura.. ona gore cemi seher saatlaeina qeder vaxtim var.. demeli bele, kompyuteri yandiriram,amma monitorda bir goruntu olmur.. amma monitor qosuludur. kullervisleyir amma ekran qaranliqdi.. icinin tozunu da temizlemisem, amma temizliyende bir sey gordum. kompun icinde bir eded naqil var,o haradansa cixib ele bil. ustunde de SATA yazilib.. men ondan subhelenirem.. indi ozum bilmedim onu hara taxim,ona gore sizden sorusdum..erken seher saatlarina qeder vaxtim var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Rövşən, hemen dediyiniz naqil HDD qoşulur.. Siz baxın görün HDD 2 naqil taxılıdırmı? Biri materinkadan, digeri ise siz deyiniz sata naqil blokptaniyadan taxılır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 he taxilidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 Usaqlar vacib meseledi.seheer apardim kompu duzelde bilmediler.Kim helli yolunu bilirse,lutfen yazsin.teller.telle girmek cox.cetindi bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 problem videokartdadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_hackers Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 prablem video cartta deyil blok ptanian yanib ged deyiw mendede bele prablem var idi 0 manat xerci var prablem blokptaniadadir 30 manat xerci var deyiw duzelecey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 hmm.ok.tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.