Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Cox gozel original moddanda yaxsidi. Amma yene ozun bilersen maxicep.com da coxlu gozel modlar var amma turk dilindedi. Men bu yamani mart ayinda yuklemisem o vaxtdan beri deyismemisem. Indi hemen saytda coxlu modlar cixib belkede amma mence en problemsiz mod budu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Hmm zaryatkanı demədin qardaş təxmini nə qədər saxlayır... Bəlkə deyirəm bu moda rus dili yazam amma bilmirəm onu necə edirlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Mende rus dilinde 5800 un c6 ya oxsadilmis modu var rus dilinde oda yaxsi mod idi amma bir problemi var idi ona gore sildim. Problem deqiq yadimda deyil Moda rus dili elave ede bilersen men bunu bilirdim amma coxdandi bu islerle maraglanmadigimdan yadimdan cixib. Maxicepin forumunu axtar orda bu haqqda melumat olmalidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Çox sağ ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Deymez. Dediyim rus dilinde olan mod yama. amma sekiller yerlesdirmeyibler. Men ozum bu modu da isletmisem yaxsi moddu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Yox qardaş mən elə sən işlətdiyin türkcə yamanı yazmaq istəyirəm ancaq rus dilində... mən bildiyim qədər ilə onu ruscaya çevirmək üçün NFE programından istifadə olunur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Nokia yamalarini modlamaq ucun iki proqramdan istifade olunur biri sen dediyin birininde adi yadimdan cixibdi. Evvelce sen rus dili faylini tapirsan istesen bunu original yamaninda icinden goture bilersen sonrada yuklediyin moddaki dili bu dille deyisdirirsen. Bundan sonra hemen modu telefona yazirsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Mən tapdım həmin videonu indi isə qaldı həmin dil faylını tapmaq onu hazır mən hardan tapa bilərəm? Mən axtardım google-da nəsə tapa bilmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Eger sende original 5800 yamasi varsa onun terkibinden gotur. Amma dil elave etdikden sonra modun cox yerini deyisdirme sonra problemler cixa biler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Qardaş original yama varee ancaq o telefonun özündədi mən onu necə götürə bilərəm telefondan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Bilmirem qaqam. Ondansa allnokiadan yuklede cemi 86 mb di original yamanin setupu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Qardaş bunları deməyinə ehtiyac yoxuydu çünki bilirəm Mənə sadəcə o dili dəyişmək və birdə yamaya onu əlavə etmək lazım olacaq... Birdə dili əlavə edəndə elə edəcəm ki türk dili silinməsin oda qalsın yama da ona görə onu silsəm yamada sonradan problemlər ola bilər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Bilirem bilirsen dedim belke basqalarinada lazim oldu bunlar oxuyanda basa duwsunler ona gore. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Qaqaş sən dediyin saytdan yamanı yazmaq üçün bunlar yüklənilir... Əgər istəsən ordan yama yazmaq bunları yazarsan, toplam 145-150 Mb olur .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 Çox sağol. Sənin işin düzəldi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Hə qaqam sən verdiyin yamanı yazdım telefona nədənsə heç xoşuma gəlmədi təzədən o verdiyin saytdan bir yama yazdım o şəkildə göstərdiyim kimi bu dəqiqə əla işləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Hə lap yaxşı. Birdəki bu faylların əsas olduğunu necə anladın? Mən başqa modellərə də yükləmək istəyirəm onunçün soruşdum. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Bəs demirəm sənə o şəkildə göstərdiyim kimi ordan bir yama yazmışam qəşəng işləyir bu dəqiqə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Oldu. Çox sağol qardaşım. Təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Dəyməz qardaşım əsas sağol burda sənə düşür... Saytı sən məsləhət gördün mənə bir daha təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Birdəki qardaşım bu linkdə nokia telefonları üçün əsas yama faylları göstərilb. Mən ora baxıb sonra mrcrab.net-dən həmin faylları yükləyirəm. Dedim birdən sənədə lazım olar onunçün yazdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Həə bax bu lap rahat oldu qardaş təşəkkür edirəm elə mənimdə 5800 üçün göstərdiyim fayllar burdakı kimidi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Hə qaqam bildim 5800 üçün belədi sadəcə hər model üçün yama faylları fərqlidi ona görə saytı yazdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Əla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2013 Hərkəsə salam. Mən də belə mövzu açacaqdım. Sağ olsunlar açıblar artıq. Mən Nokia x3-02 telefonuna necə dil yükləyə bilərəm ? Konkret desəz əla olar. Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.