Guest ELNUR ORDUBADLI. Konu tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Ağustos 2013 dostlar men 1800 keredit aldim ama usas 12 zibili cixmadi bunlarin ne bilim kodu zad taktioka falan yoxdu bos bosuna kreditler getttiiii Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2013 yox qaqaş buna aid taktika yoxdur usas-12 və digər karobkadan çıxan silahlar ola bilər 1 karobkadan çıxsın ola bilər 30 karobkadan çıxsın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 qaqawim bu duz gun deyil axi yandim tokuldum yigmisdim kredit dedeiki oldur gelmererem eslindew qaqa youtubdan baxmisam aa 12 ve ak 47 deserr bunlarin instruktisayasi var 1 3 5 ,1 1 5 var heqitende cixir .ve oda usas en gec cixandi bunuda yotubda baxdim ve gordum ama digerleri max 3 lukde cioxir .nese caamat pul verir sistemin basina das dusun duz gun deil vermelidirler .1 wey sorusum brat pss pds nese bele server var idi butun karabkolar 1 defeme cixirdi o programdi ya nedi qosaq bizde duzedek ttsk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 ПТС -ayrıca serverdi.Obnovleniyanı çıxmamışdan bir-neçə gün əvvəl ПТС -də yoxlamaq olur.Mən özüm yoxlamamışam.ПТС oynamaq üçün ayrıca LOADER yükləmək lazımdı.Ancaq karobkadan silahın birdəfəlik çıxmagı haqqında heçnə yazılmayıb. Maraqlansan burdan məlumat ala bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 BU SERVER YUKLUYYERIEMBAXIM. qaqa youtubda var hemin serverle gondecem baxrsan karabokdan 1 1 acirdi ...men gorum yukluyum cox sagol bu arda BIR SEY SORUSUM HEC BIR FERQI YOXDU EYNIDI IKSDE YOXSA QAQAW FERQI VAR OPYUNDA BUYUR QAQA SENDE BIR BAX ZEHMET DEYILSE EGER HEQIOTEN BELEDISE YOXLUYAQ ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.