Faiq Əhədov Konu tarihi: 18 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 18 Ağustos 2013 Salamlar mən telefonumda formatdan əvvəl kontaktda bəzi nömrələr vardı ki telefonun öz yaddaşında idi indi onları mən necə qaytara bilərəm və ya öyrənə bilərəm?? Hətta həmin nömrə gələn zənglərdədə olub amma cavab verməmişəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 salam qardaş belə hal məndədə olmuşdu amma qaytara bilmədim daha doğrusu nömrələr silinmişdi yəniki alınmadı qaytarmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 lap tutalım ki kontakdakı nömrələr silinib bəs gələn-gedən zənglərdə necə?? Mən istəyirəm bakcell ilə əlaqə saxlayım amma inanmıram onlar mənə nəsə desin bu barədə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 Faiq bax bu mövzunu açmışdım gör nəsə işə yarıyır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 sən ordakı programdan istifadə etdin?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 hə elədim amma hecnə alınmadı dedilər ona xüsusi yəni simkarta kart reader kimi 1 şey var satlıqda onu alıb simkartı taxıb onda bu proqramla nəsə alına bilər yoxsa yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2013 məndə yazdım amma nəsə alındıra bilmədim bakcellə zəng edəcəm görüm hələ onlar nə deyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.