Bakines Konu tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Ağustos 2013 Salam mene pb rusda dil deyiwmek paketi lazimdi. dili deyiwenleri gormuwem ama hemin paketi tapa bilmirem. Eger kimin pbdan bawi cixirsa yada hevesi varsa bunu bilicey. komey edun zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2013 Mende isdiyirdim .Ama 1-2 nefer qosdu bana dusdu ozum gordum.Onan sora dedim lazim deyil qalsin rusda Bu arada zvanyam 4 generaldi.Kacnan qalxiram.Duzdu ki 5 general olmuyaca pulnandi ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakines Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2013 hansi kacnan qaldirmisan? mende 1 generaldi ama ozum qalxmiwam rublla. heke 5 general olan gormemiwem ona gorede bilmirem ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2013 Salam. Mümkündür amma məsləhət belə deyil Əgər istəyirsinizsə güclə tapmaq olar. Baş qğrıdan məsələdi lazım deyil heç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakines Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2013 eybi yox caniviz saq olsun )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.