SmileIsmylove Konu tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Ağustos 2013 Salam...Umid elirem komey elie bileceysiz...D: diskinden wekiller fayllar silinib...chox vaxt kechib ustunden...ama silinenden sora komp formatdanib...ama D: diski sistem diski deil..windows hemin diskde deill..butun fayllar oldugu kimi galib...mumkundu onu gaytarmag?evvelki fayllari?....mumkunduse komek ederdiz)Evvelceden Teshekkur) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 http://rsload.net/soft/cleaner-disk/8706-recover-my-files.html bu proqram yaxşıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 Salam... buyur yüklə, çox yaxşı proqramdır... Formatdan sonra silinmiş faylları da qaytarır. Uğurlar. GetData Recover My Files Professional v5.1.0.1824 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmileIsmylove Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2013 chox saolun...istifade edib neticesin deyecem..yene chox saolun) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2013 Recover My Files 3.98 Build 6307 Rus və ya FileScavenger-3.2 ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Salamlar dunen qonsunun oglu sistem papkasinda raboci stolu silib karzinkayada dusmeyib geldim ve geri qaytardim sistemi amma sekillerin coxu geri qayitmaishdi mene indi ele pro lazimdiki duneniki tarixde ve raboci stoldan silinen sekileri (papkalari) tapsin tapsin hansi proqrami meslehet gorerdiz Active@ Partition Recovery ile etdim alinmadi odaki butun sisdemi yada nese duz elememishem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 qardaş mənim video dərsliyim və proqramın linki var saytda buyur şəxsi ismarıcla göndər kodu köməklik edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 gonderdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2013 Menim tezelikce bilmedin ailevi sekillerim silinmisdi tez xeber tutdum Recuva proqrami hamisin geri qaytardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Azər qardaş linki qoyardında proqramın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Elit kiler qaqa alinmadi eybiyox telimde var o sekiler teli duzeltdirib kompa kocurderem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Sahin Buyur sonuncu versiya Recuva v1.49.1019 buda derslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Azer salam,qardas men meselen burdan bu verdiyin proqramdan bir video silmisem onu tapmaq isteyirem,olar???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Azər qardaş çoxsağol Allah razı olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Elnur, Aleykum SALAM olar lyuboy fayli tapir birde secimde ede bilersen ozum vaxt tapib derslik hazirlayaram birde belede ede bilersenki meselen abcaq videolari ve ya sekilleri ve ya mahnilari ve s. kimi fayllari oz formatina gore axtara bilersen Sahin, Halal xosun qardas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Azer qaqa cox sagol istifade edecem gorum alinir Tesekurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2013 Deymez HALAL xosunuz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.