Jump to content
Forum Windows-az.com

Pc musiqi dinlədikdə kırıqlar

Guest DoN Vito Corleone

Recommended Posts

Guest DoN Vito Corleone

demeli bele ok.ru da her hansi bir videoya baxiram video oldugca asta hereket edib sesi qiriq qiriq cixir amma hemin videonu youtubede izleyende temiz gorunur ve sesi temiz cixir pc oz yaddasindaki video ve yaxudda her hansi bir mp3 dinleyerkende muxtelif fayillara daxil olanda qirilir ses qiriq qiriq cixir

Qeyd: men pc temiz sokmuwdum ve her bir detalini silib qurawdirandan sonra bu halla uzlewmiwem...

Evvelceden Tessekkurler...

Proqramlar telegramda

Teymur, salam... ok.ru saytındakı problem ola bilsin saytın özündəndir... Çünki yazmısan ki youtube-da bu problem olmur... o ki qaldı kompüterdəki problemə, yazmısan ki, kompüterin hissələrini silib quraşdırandan sonra bu problem çıxıb... bu hissələri təmizləyəndə spirtdən istifadə etmisənsə bu hal ola bilər... Çalış ram və bu kimi kompüter hissələrini təmizləyərkən spirt əvəzinə pozan işlət...

Yox, əgər etməmisənsə ola bilər ki, kabelləri taxarkən hansısa kabel tam yerinə oturmayıb...

Guest DoN Vito Corleone

Birdaha herkese Tessekkurler... Mende proqram bilmedimde hec neden oldu amma bir onu bildimki audio wunurunu cixartdim yeniden taxdim ve normalni veziietine duwdu...

chox maraglisida ondadiki ok.ru saytinin bu audio wunurlara ne dexlisi. :D

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...